Over mij

De persoon achter de camera.

Natuur & fotografie

In de natuur zijn en fotograferen, het zijn mijn twee grootste passies. En beide passies heb ik overgedragen gekregen van mijn vader.

Toen mijn zus en ik opgroeide werden wij vaak meegenomen op wandelingen en fietstochten. Over de Veluwe, door de bossen of langs het strand met de honden. En op al deze avonturen had mijn vader zijn camera bij zich.

Die kennismaking met de natuur en de liefde voor fotografie was mijn vaders grootste cadeau voor mij. Helaas is hij er zelf niet meer, maar de foto’s die hij voor ons heeft achtergelaten zijn onbetaalbaar. Het zijn de mooiste momenten vastgelegd voor de toekomst.

In 2010 begon ik zelf wat te experimenteren met mijn vaders analoge camera. En in de jaren die volgden kocht ik een digitale camera en een kleine telelens en trok regelmatig de natuur in.

Maar in 2018 is het virus pas echt toegeslagen. Dat jaar liep ik een zware burnout op en buiten zijn en fotograferen waren mijn manier om tot rust te komen. Ik wandelde heel erg veel en kwam erachter dat ik het ook leuk vond om te schrijven over mijn wandelavonturen en andere mensen mee te laten genieten.

Blog & webshop

En dat alles is uitgegroeid tot Mascha Looije Fotografie! Een website waar ik al mijn avonturen met jullie deel. Ik geef tips voor wandelroutes, natuurgebieden en mooie fotospots. En door over mijn avonturen te lezen, weet jij of die wandeling bij jou past of niet. 

Ik wens jullie ontzettend veel leesplezier en hoop dat jullie genieten van mijn avonturen en foto’s. Bekijk ook eens mijn webshop voor mooie producten met mijn foto’s erop.

Mocht je een vraag hebben over een wandeling, een natuurgebied of een fotospot, laat dan gerust een berichtje achter via deze site of neem contact op via Instagram of Facebook. 

Mascha Looije
error: Content is protected !!